Kad Jemputan Perkahwinan. Kad Jemputan Pernikahan. CahayaKad. Rekaan Retro & Minimalist.

By: latifi amir abdul kadir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 8-Nov-2008 05:34 Email | Share | Bookmark

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Saya memohon maaf kerana agak lama tidak mengemaskini lamanweb ini kerana kesuntukan waktu. Kali terakhir saya menulis di laman ini adalah pada tahun lepas iaitu 25 Jun 2007.

Saya masih aktif merekabentuk rekaan grafik walaupun perhatian lebih tertumpu kepada kerja-kerja yang bukan berkenaan dengan rekaan kad. Insya-Allah jika ada kesempatan akan saya cerita di masa akan datang disamping gambar-gambar terbaru rekaan grafik yang telahpun dicetak untuk tatapan semua.

Untuk pengetahuan pembaca laman ini, saya tidak hanya menghasilkan rekaan kad sahaja. Malah, saya juga merekabentuk layout untuk buku, brochure dan lamanweb.

Saya juga sering menerima panggilan telefon, email bertanyakan tentang kad rekaan saya. Terima kasih kerana kesudian anda untuk menghubungi saya. Malah ada pasangan yang datang bertemu dengan saya untuk melihat dengan lebih jelas rekaan-rekaan kad yang telah dicetak.

Saya sebenarnya amat terbuka dalam hal ini, saya juga amat gembira jika ada yang datang untuk melihat portfolio saya. Sekurang-kurangnya mereka faham dan boleh melihat dengan sendiri hasil kerja saya. Samada mereka hendak menempah kad atau tidak, itu terpulanglah kepada citarasa masing-masing.

Saya tidak boleh memaksa mereka untuk menyukai rekaan saya.

Saya akan melancarkan semula rekaan-rekaan terbaru menjelang 2009 ini. Pastikan anda ke sini untuk melihat perkembangan selanjutnya.

Saya akan cuba untuk update sekerap yang mungkin selepas ini. Sehingga berjumpa lagi. Bye


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net